Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Тартюф

25 юни 2010, Петък | 22:14 | образование

Постановка на ученици от СОУ "Васил Левски"

Участници в постановкатаНаслада за очите и душата и изненада за всички от СОУ "Васил Левски" бе постановката "Тартюф" на Молиер, представена от 10-а клас с класен ръководител Мариана Попова. В 13:30 часа на хубавия празник Еньовден учениците Асся Моллова, Динко Александров, Моника Станкова, Джемиле Бисерска, Иван Спасов, Иван Гаджанов, Александра Лагадинска, Веселина Калпазанова, Атанас Юргакиев, Петър Чучков, Юлиана Гальова, Кръстьо Минков се въплатиха в ролята на Молиерови герои.

Те удивиха всички присъстващи в конферентната зала на училището с артистичните си умения и чудесни костюми. За всичко това те сами са се организирали, подготвили, репетирали, без да споделят с никого. Учителите изумени наблюдаваха играта на техните възпитаници, откривайки у тях нови умения, които не са подозирали. Трогната, класната им ръководителка каза: "Вие сте класът изненада "

Вижте част от постановката:

Get Adobe Flash player

Коментари

:y SUPER SA,PREKRASNO IZPALNENIE,DANO STANAT PO GOLEMI AKTIORI NA PO GILQMA SCENA,I DA IMA POVECE UCENICI KATO TQH.

#2 в Сряда, 04 септември 2013 19:48

:y

#1 в Петък, 01 октомври 2010 20:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени