Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ваканция и СПА ЕКСПО 2011

18 февруари 2011, Петък | 12:38 | прессъобщение

За поредна година Велинград откри свой щанд на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА ЕКСПО 2011“

Иван ЛебановНа 17.02.2010 год. от 10.00 часа в Националния дворец на културата-София министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков и неговият заместник Иво Маринов присъстваха на откриването на  28-мата Международна туристическа борса. Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО под егидата на Министерството в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София, НДК.

Мажоретният състав на откриването на щанда на ВелинградЗа поредна година СПА столицата на Балканите – Велинград също откри свой щанд на международния форум. Церемонията по откриването  започна в 11.30 часа с програмата на Мажоретен състав при читалище "Отец Паисий". Веднага след това кметът Иван Лебанов официално откри щанда на Велинград. "Следвайки добрите български традиции ние винаги се радваме на нашите гости, на новите запознанства и приятели. Надявам се, че и тазгодишната ни среща с тях да бъде причина за създаването на много полезни контакти, които да дадат началото на дългии ползотворни сътрудничества в областта на туризма“ – каза в приветствието си кметът на Община Велинград.

Министър Трайчо Трайков на щанда на ВелинградГости на велинградския щанд бяха народният представител Ангел Даскалов, министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков, който лично приветства гостите на щанда на Велинград, като заяви, че се радва, че балканските столици на СПА услугите, на ските се намират в България, което е страхотна реклама на страната ни. Останалите официални лица, които посетиха откриването на щанда на Велинград, бяха заместник министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Иво Маринов, заместник областните управители Ваня Минкова и Дафинка Семерджиева, доц. д-р Иван Палигоров, председател на Съюза на лесовъдите в България, както и много почитатели на родопския курорт.

Церемонията по откриването продължи с участието на двойките от Клуб по спортни танци "Импулс", след което на вниманието на посетителите бе предоставен новият филм за Велинград "Джон Лоутън представя…".

Тази година "Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите" обяви конкурс за слоган на туристическата дестинация Велинград.

Гостите успяха да се насладят и на традиционната местна кухня, като специалитетите бяха приготвени от възпитаниците на ПГИТ "Алеко Константинов".

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени