Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Вълшебство в зелено” в ДГ ”Детски рай”

04 ноември 2018, Неделя | 20:17 | прессъобщение

„Вълшебство в зелено” в ДГ ”Детски рай”

За мен беше удоволствие да присъствам на събитието на децата от ДГ ”Детски рай”. По проект, финансиран от МОСВ, чрез национална кампания за „Чиста околна среда” 2018г. на тема: „Обичам природата и аз участвам”, се реализира инициативата под надслов „Вълшебство в зелено” и се осъществи озеленяване и модернизация на дворното пространство на детското заведение. Щастлив съм, че за толкова кратко време успяхме да направим за нашите деца една прекрасна площадка за игри. 

Закупени са нови съоръжения за забавления, които ще развиват, както двигателните, така и опознавателните умения на децата. Ще направим всичко възможно да надграждаме този проект с нови уреди и детският парк да се обогатява ежегодно.

Основен приоритет за нас е подобряването на условията за израстване и възпитание на децата, за да имат пълноценно и щастливо детство. Пожелавам на малчуганите да са живи и здрави , безгрижно и щастливо детство!

                                                                           д-р Коев

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени