Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът награди Вангелина Драганова

10 май 2011, Вторник | 22:14 | прессъобщение

Вангелина Драганова с почетни награди от кмета на Община Велинград

Вангелина Драганова с треньорите си и кметът ЛебановНа 05.05.2011 год. в 10. 00 часа новата надежда на велинградския плувен спорт Вангелина Драганова бе посрещната от Кмета на Община Велинград Иван Лебанов в неговия кабинет заедно с треньорите й Велчо Клешков и Йорданка Пенина.Там в присъсътвието на медиите г-н Лебанов й връчи почетна грамота, плакет и спортна раница „в която да събереш всичките медали, които ти предстои да спечелиш” като отбеляза още, че за него е чест да посрещне при себе си спортист с постиженията на Вангелина от Балканиадата по плуване за юноши и девойки в Баня Лука, Босна и Херцеговина.

Младата спортистка сподели, че е изненадала сама себе си от това, което е постигнала и се чувства се удовлетворена. Изказа благодарности на своите треньори и на кмета на Община Велинград за подкрепата, която е получила. Треньорите й споделиха, че постигнатото е резултат от общите усилия на тандема – треньор-спортист. По тяхно мнение летвата вече е високо вдигната, което повишава издръжката на спортистката. Нуждаят се от сериозно спонсорство, за да могат да развият способностите на талантливата състезателка. 

Предстои Европейско първенство в Белград и Световно в Перу. Необходимо е да се състезава на подобни международни форуми, за да се утвърждава и израства като класен състезател. Липсата на средства поставя и други затуднения пред Вангелина и треньорския екип. Необходимо е да се пътува няколко дни преди състезанието, за да се приспособи състезателя и да е способен да даде максимума от себе си. За съжаление Вангелина няма тази възможност. Налага й се да пътува ден преди състезанието, което пречи на изявите й. Освен това е необходима професионална екипировка, която също струва скъпо. Треньорите се надяват на подкрепа отстрана на спонсори, за да може Велинград да си позволи да има сериозен и конкурентен състезател, с когото да се гордее.

Г-н Лебанов заяви, че като кмет на Община Велинград ще продължи да подпомага спортистката, както и спортът във Велинград. В заключение той й пожела спортен късмет и спортно щастие, за да стене вторият велинградски медалист от Олимпийски игри.

Коментари

super si Van4eeee.Pojelavam ti uspehi za napred a sa6to i na treniorite

#4 sh1 в Сряда, 11 май 2011 18:05

:y

#3 в Сряда, 11 май 2011 14:18

:O :y

#2 в Сряда, 11 май 2011 14:14

:) :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#1 geries в Вторник, 10 май 2011 22:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени