Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Васил Янакиев с успех в състезанието AUBG MultiTalent Quest

15 март 2018, Четвъртък | 19:21 | образование

Васил Янакиев с успех в състезанието AUBG MultiTalent Quest

Иновативно СУ ,, Св. св. Кирил и Методий”, гр. Велинград за пореден път демонстрира високото ниво на чуждоезикова подготовка на своите ученици. Сред редица успешно реализирани проекти, в които активно участваха възпитаниците на велинградското училище през изминалата година, беше и предлагащото платформа за изява на талантливите и знаещите гимназисти от цяла България и съседните страни състезание AUBGMultiTalentQuest. То се организира от Алумни асоциацията към Американски университет в България, с подкрепата на офиса за прием на студенти към (АУБ), преподаватели и студенти в университета.

Васил Янакиев от 11 клас представи своето училище по великолепен начин, като достигна до финала. В първия кръг, който включва решаване на тест по математика, проверка на знанията по английски език, а също и заснемане на креативно видео, запознаващо журито с личните интереси и таланти на участника, Васко се класира за финалите в Благоевград. Предизвикателствата на финалния етап на състезанието също не го изненадаха. Той премина през всички дисциплини: решаване на задачи по математика CharisMATHicAnalysis; дебатиране във формата Debate, don’thate; решаване на социални проблеми SocialCHALLENGEHack; представяне на спортни/артистични умения в дисциплините ARTSontheSpotи IntheSPORTlight.

Пожелаваме на Васил да продължава с упорития си труд и да развива все повече своите дарби. Успех, Васко!     

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени