Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ще бъдат раздадени ваучери за декодиращи устройства

30 юли 2013, Вторник | 21:10 | общество

От 1-ви август ще се раздават ваучери за декодиращи устройства

Поща

От 1-ви август в дирекциите „Социално подпомагане“ ще почне раздаването на ваучери за декодиращи устройства за Пазарджишка област. Дирекциите са изготвили графици по дни и часове, а списъците на правоимащите лица могат да се видят в определените пощенски станции.Гражданите, които нямат възможност да приемат цифрова телевизия, а са получили целеви помощи за отопление, трябва да удостоверят това, като подпишат декларация, която ще им бъде дадена за попълване в пощенските станции, преди получаване на ваучера. За получаване на ваучера правоимащите трябва да представят лична карта или паспорт, а ако нямат възможност лично да си получат ваучера, трябва да упълномощят лице, което да го получи. Стойността на ваучера напълно покрива цената на декодиращото устройство. В магазините на търговска верига „Зора“, които предоставят ваучерите, могат да се получат консултации за монтиране на декодиращите устройства.Във Велинград пощенските станции, в които ще се раздават ваучерите са: Кв. Лъджене- ул. „Хан Аспарух“ 30 и кв. Чепино- площад „Македония“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени