Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Възможност за един по-добър старт

20 април 2017, Четвъртък | 18:35 | прессъобщение

Възможност за един по-добър старт

На 19.04.2017г. трима възпитаници на Център за настаняване от семеен тип за деца/ младежи без увреждания Велинград получиха своите удостоверения за успешно завършен курс по готварство. Те бяха лично връчени от г-жа Перостийска, управител на Центъра за професионално обучение.

Това бе възможно благодарение на фирма СЦН „Веста”гр. София, която финансира поредица от професионални курсове за деца в неравностойно положение- курсове по готварство, шофьорски курсове, курсове по английски език и др.

Професионалното обучение с децата, се проведе под ръководството на г-жа Теодора Ланджова.

Гостите, присъстващи на тържеството, имаха възможност да опитат от кулинарните изкушения, приготвени от децата, участници в готварство.

Официални лица на събитието бяха: представители на различни институции, Община Велинград, ОЗД към ДСП„ Велинград, МКБППМН, училища, социални услуги, представител на „Лайънс” клуб и др.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени