Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Учим в Европейско училище

15 май 2011, Неделя | 14:38 | образование

Вечер на чуждите езици в ОУ

Вечер на чуждите езициС химна на Европа учениците от ОУ "Христо Ботев" дадоха начало на една изключително интересна вечер, в която показаха своето достойно място в съвременно Европейско училище, в което се учат и владеят чужди езици. В богата програма, изпълнена с презентации на Руски, Английски и Немски език, те показаха завидни познания за географията, историята, бита, културата, фауната в страните, чиито езици изучават. Интересни сценки - откъс от романа "Том Сойер", "Червената Шапчица" и други създадоха весело настроение сред децата, а песните на чужди езици предизвикаха бурни ръкопляскания.

Get Adobe Flash player

Коментари

vodeshtata e supper

#3 в Четвъртък, 19 май 2011 21:22

:n :n :n :n za wodeshtata !

#2 danii - Kiril i metodii в Сряда, 18 май 2011 21:45

:) :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#1 в Понеделник, 16 май 2011 10:29

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени