Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поетични и чувствени

02 октомври 2009, Петък | 20:05

Млади таланти от лит. кръг "Свободна мисъл" честват деня на поезията

Весела Апостолова Свободна мисъл   На първи октомври, в деня на поезията и музиката, от 17 ч. в Художествена Галерия Велинград, млади таланти от литературен кръг "Свободна мисъл" изненадаха много приятно посетителите в залата. Боян Захов, Петя Норова и Весела Апостолова с бликащата си енергия и чуствените си стихове, развълнуваха всички. Поезията и музиката сътвориха истинска вълшебна приказка. Заряд от настроение донесоха песните на Радка Узунова от ДЮВИШ "Звънче" и изящните танци на 11-годишните танцьори от "Импулс" - Никола Вардев и Венцислава Бормалийска.

Вижте видео на част от вечерта:

Get Adobe Flash player

Коментари

Драга , Мими! Не знам дали си присъствала на това тържество или просто това са общи приказки. Не знам какъв е твоят критерий за оценка на поезията на младите творци, но не винаги присъствието на много хора на даден вид изяви говори за качеството на това, което се представя. Ако сте истински ценител на поезията, а може би и пишещ, тогава бихте били и добър литературен критик. Може би с тези си качества бихте била полезна със съветите си към младите творци, а не виртуално да критикувате.По- добре излезте от анонимност и покажете своите способности, умения и талант...а пък може би някой ден да ви видим на тази сцена и да има с какво да зарадвате и истински да заредите ценителите на вашата дарба!

#3 Стефанова в Сряда, 07 октомври 2009 18:56

Publika se pecheli s kachestvena poeziia.ne s rimushki

#2 MIMI в Вторник, 06 октомври 2009 13:42

Браво на всички млади творци- и поети , и музиканти, и танцьори!

#1 sel в Събота, 03 октомври 2009 10:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени