Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поклон пред Вела Пеева

17 март 2010, Сряда | 14:41 | общество

Цветя и венци пред паметника на Вела в Каменица

Паметник Вела Пеева   За да изразят своята признателност и отдадат почит към Вела Пеева, на 16-ти март, пред паметника на Вела в Каменица се събраха много граждани и обществени дейци. Вълнуващите думи на Иван Гергев, приветственото слово на зам. кмета Диана Кехайова,  както и прочувствената песен „Като стара икона”, изпълнена от  музикална група „Караоке”, бяха символичните дарове на уважение за нашата Вела.

Караоке, паметник на Вела   Тържествената церемония завърши с цветя и венци, които бяха поднесени пред паметника от: Общинска администрация, Общински съвет, Общински съвет на БСП, Политическа партия „Атака”, Исторически музей, трите читалища в града ни, ОУ „Христо Ботев”, клуб на пенсионера – Каменица, Партия ГЕРБ, граждани и гости.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени