Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрави за Великден от кмета

01 април 2010, Четвъртък | 09:23 | приветствие

ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА ИВАН ЛЕБАНОВ ПО ПОВОД ВЕЛИКДЕН

Иван Лебанов   Уважаеми съграждани, Скъпи гости на Велинград, В навечерието сме на най-светлия християнски празник - Възкресение Христово! На Великден всеки християнин вярва, че на земята доброто надделява над злото, правдата над неправдата, светлината над тъмнината. Това е времето, когато изричаме своята съкровена молитва за здраве и спасение, търсим божието благословение за себе си и за най-обичните си хора. Нека съхраним вярата в чудото на Възкресението, нека запазим добротата в себе си и стремежът за разбирателство!

   Нека заедно - с разум и вяра, с постоянство и воля, да работим за един по-добър свят, по-добър живот и по-добро бъдеще за нас и децата ни!

    Скъпи съграждани,

    Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благополучие, за радост и обич, които да огреят вашите сърца и домове!

    Христос Воскресе!

Иван Лебанов
кмет на Община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени