Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Великденски писани яйца от Чепинския край"

24 април 2019, Сряда | 14:29 | прессъобщение

"Великденски писани яйца от Чепинския край"

На 23.04.2019г се състоя ежегодния конкурс "Великденски писани яйца от Чепинския край", организиран от ЦПЛР-ОДК, Исторически музей, съвместно с Община Велинград.

Журито бе в състав:председател Георги Куманов и членове Гера Грънчарова-майстор на писането с восък , Снежана Велева-директор ист. музей, Илиян Пенев-два пъти носител на голямата награда сребърна и златна писалки и Бранко Манушев-художник и творец. 

Гост от Община Велинград бе Г-жа Зинкова. 

Ученици от училищата в града и детските градини, школите "Ръкотворци" и школа по изобразително изкуство към ЦПЛР-ОДК се включиха в писането с восък. Това бе поредното 20-то издание на конкурса и десета сребърна писалка.

Голямата награда- сребърна писалка и боята осигури г-н Петър Русев. Водещи бяха Кристиян Биляров и Александрина Тожарова от театрална школа. 

В развлекателната програма се включиха възпитаниците на школите"Журналисти", "Родолюбчета", школа по флейта, СКТ"Импулс",ДЮВИШ"Звънче", 

ВГ"Кароке" и детски народен хор от "Здравче-Венче'.

Сребърната писалка грабна Цветелина Главчева от ИСУ "Васил Левски".

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени