Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Повишиха общински служители

13 октомври 2009, Вторник | 19:33

Кметът Иван Лебанов награди служители на Общинска администрация - Велинград

Общински служители Велинград   Отбелязването на Деня на българската община 12.10.2009 г. в Община Велинград се свърза с връчването на заповеди за повишаване в ранг на служители от администрацията, които са със статут на държавни служители. Кратката церемония се състоя от 11.30 в Малка зала на Общината. Кметът Иван Лебанов официално връчи заповедите за повишаване в ранг на служителите инж. Янка Петрова, Недялка Стефанова, Георги Янев, Тодор Енев, Снежанка Цанова, инж. Иван Думанов, Катя Георгиева Владимир Десподски, Калинка Йовчева, Таня Кълвачева, Веселина Велева-Златева, Яна Савова.

   Оценяването на повишените в ранг общински служители е направено на базата на конкретните резултати на служителите в изпълнението на задачи, за срок от 2 до 9 години и произтичащи от Програмата за управление и стратегиите на развитие на Община Велинград.

Коментари

тия тук с изключение на тодор енев са пълни некъдърници, спят през работно време, пият, работят частно и не знам си още кво, хубаво е направил кмета, стимулира ликетата

#2 в Неделя, 01 август 2010 20:06

Nedialka Stefanova e povi6ixa v rang!Da pazi gospod!

#1 Abrikort в Сряда, 14 октомври 2009 21:29

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени