Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с награда в сферата на туризма

01 октомври 2012, Понеделник | 16:57 | прессъобщение

Велинград с нова награда в сферата на туризма

Първа награда за Община ВелинградПо случай Световния ден на туризма 27 септември 2012  в  Пловдив се проведе  Финалът на конкурса „Общините за развитието на туризма". В категорията на общините на 10 000 души за принос в развитието на туризма с първа награда бе отличена Община Велинград. Наградата бе връчена на зам.-кмета г-н Исмет Бабучи от заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма г-н Иво Маринов на открита сцена в Лапидариума на Стария град.

Коментари

Тази награда, трябва да се връчи на всички хотели във Велинград, които привличат туристи. Общината заслужава само да и се покаже един червен картон. Ако общината работеше, така както работят хотелите, тук щеше да е рай.

#1 в Петък, 05 октомври 2012 11:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени