Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград отбеляза 24 май 2019

24 май 2019, Петък | 20:47 | прессъобщение

С богата празнична програма Велинград отбеляза 24 май

Празничният ден започна в 9:30ч., когато СУ „Васил Левски” тържествено изпрати своите зрелостници от Випуск 2019г.

На празника присъства и кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, който приветства всички присъстващи. С много вълнение и емоции дванадесетокласниците се сбогуваха с родното училище и преподавателите си.

В 10:30ч потегли празнично шествие от сградата на Община Велинград до площад „Николай Гяуров“ под звуците на „Върви народе възродени”, изпълнен от Представителен духов оркестър „Димитър Мечев“ заедно с мажоретния състав, представителни групи от детски градини, училища и официалните лица на събитието: кметът д-р Костадин Коев, зам.-кметовете Светла Томова, Исмаил Моллов, председателят на ОбС Велинград – инж. Али Мареков, общински съветници и служители на общинска администарция.

Програмата започна с изпълнение на Представителен младежки духов оркестър с мажоретен състав ,,Димитър Мечев” и Смесен градски хор „Николай Гяуров” с диригент Огнян Митонов.

Участие в концерта взеха талантливите деца от ДЮВИШ „Звънче”, гласовитите изпълнители от ВГ,,Караоке”, грациозните и изящни танцьори от КСТ „Импулс”, Младежка музикална формация при ЦПЛР-ОДК – Велинград,

ученици от танцова формация,,Росна китка“ към СУ,,Методий Драгинов“, танцова формация ,,Танцувай с мен“ към ИСУ “Св. Св.Кирил и Методий”, ученици от класа по поп и джаз пеене при Национално училище за музикални и сценични изкуства ,,Христина Морфова",гр.Стара Загора, с преподаватели Надя Тончева и Павел Цонев.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени