Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заловиха младеж с хероин

18 ноември 2009, Сряда | 18:12

Велинградски полицаи заловиха млад мъж с хероин и марихуана

полицейски светлини   Велинградски полицаи заловиха мъж притежаващ наркотици, съобщиха от Областна дирекция на МВР - Пазарджик. Вчера около 10.00ч. на улица в курорта криминалисти предприели проверка на 26-годишния Д.А. от Велинград. Виждайки полицаите младият мъж захвърлил три хартиени пакетчета в близкото кошче за боклук и побягнал. Секунди по-късно белезниците щракнали на ръцете му. Станало ясно, че в пакетчетата се съдържа кафяво прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин. Малко по-късно при извършеното претърсване в дома му криминалистите открили и иззели около 12 грама марихуана под формата на суха листна маса. Д.А. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а срещу него се води дознание.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени