Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград посрещна адвокати от цялата страна

31 октомври 2017, Вторник | 16:39 | прессъобщение

Велинград посрещна адвокати от цялата страна

Велинград бе домакин на есенната Национална конференция на българската адвокатура.

Тя бе организирана от Висшия адвокатски съвет под председателството на Ралица Негенцова, с участието на председатели и секретари на  207 адвокатски колегии от цялата страна.

Представена бе презентация на ЛАКОРДА и се разгледаха теми като „Гражданска отговорност на адвоката” и „Проблеми при застраховането на адвокати и адвокатски дружества”. 

Официални гости на откриването бяха зам.-председателят на Народното събрание адвокат Явор Нотев, областният управител Стефан Мирев и неговият заместник Йордан Кожухаров и кметът на община Велинград д-р Костадин Коев.

Като домакин д-р Коев благодари, че Висшият адвокатски съвет е избрал именно нашия град, който развива успешен туризъм през четирите сезонаq благодарение на минералните води, природните дадености и отличната база.

Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова от своя страна благодари на домакините и подчерта, че Велинград заслужава да бъде СПА курорт на Балканите.

Г-жа Негенцова връчи плакети на д-р Костадин Коев и Стефан Мирев .

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени