Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ретро парад във Велинград

09 юли 2016, Събота | 19:00 | празник

Ретро разходка и рок вечер за Велинградските празници на културата

Ретро парад във Велинград

Част от Велинградските празници на културата беше и ретро парада, с който възпитаниците от театралните школи представиха  ретро облекла от любим  стил- диско, хипи и 30-те години. За всеки любител на модните тенденции имаше по нещо. Талантливите деца на Вокална група „ Караоке”, Детско юношеска вокално инструментална школа „Звънче” и КСТ „Импулс” пяха и танцуваха пред многобройната публика. За най-смелите и атрактивни костюми бяха предвидени награди. Част от ретро разходката, беше и изложението на ретро автомобили.

Рок концерт във Велинград

Вечерта в центъра на площад „Николай Гяуров” за всички любители на рок музиката бе открита „Рок вечерта” с участието на звънливите гласчета от ДЮВИШ „Звънче”- Венелин Каленов в изпълнение на песните- „ Баща ми, рокендрола и аз” и „ Make it rain” и Иванка Алексиева с песента „Вярвам”. Рок звучене в концерта добави и новата група ,,CHAINSAW  BABIES‘’, която изпълнява само и единствено авторска музика. Стилът на рок бандата е повлиян от  Аеросмит и Ей СИ /Ди СИ. Петимата млади изпълнители- Костадин Николов- бас китара, Георги Кондев-вокали, Светослав Кепчелев- китара, Мирослав Налбантов- китара и Лазар Лазаров- барабани, взривиха сцената на Велинград със своите изпълнения повече от час. Всички граждани и гости на СПА столицата ще могат да се насладят на Велинградските празници на културата до 17 юли.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени