Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празнуване в каменския клуб на пенсионера

02 май 2013, Четвъртък | 00:25 | общество

Празник в Клуб на пенсионера - Каменица

Празненство в клуба на пенсионера - Каменица

Своя 80 годишен юбилей Мария Къдреева - председател на Културния клуб на пенсионера в кв. Каменица, отпразнува сред много приятели, близки и скъпи гости. По традиция всеки последен вторник от месеца каменският клуб чества рожденните дни на родените през месеца. Този последен  вторник от м. април в клуба  бе необичайно оживено и весело.

Празнуване в клуба на пенсионера - Каменица

Техният празник бе споделен от скъпи гости - кметът Иван Лебанов, зам.кметът Георги Янчев, Спас Шулев, Васил Аврамов. А от София пристигнаха група от  „Клуб №5“, с председател Надя Касабова, приятели от клуб „Здраве и дълголетие“, кв. Младост с подаръци, цветя и торта, специално изпратена от сладкарница „Пчела“. По традиция всеки месец рождениците в Културния клуб на пенсионера се поздравяват и от представители на НЧ  "Васил Левски". Ведра, жизнена и емоционална атмосфера създадоха песните на "Здравче-венче", а Илиана Капсъзова поздрави всички празнуващи, като специално на юбилярката подари саксия с цвете.Тържеството , умело водено от Вили Делиева, достигна своята кулминация с изпълненията на състава към каменския клуб и гостите, което доведе до естествения завършек-хора, танци и много настроение.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени