Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград ще бъде рекламиран в Якутия

13 февруари 2014, Четвъртък | 17:05 | прессъобщение

Ще рекламираме Велинград и в Република Саха (Якутия)

Велинград

Община Велинград ще бъде представена в Якутия по покана на Министерството на туризма в Русия и руската компания„Славянски Артел“ (Славянская Артель). Велинград ще бъде представен от кмета Иван Лебанов. СПА столицата  ще бъде показана в разделите на компанията за България – Раздел 1:  „Балнеологията в Република България“ и Раздел 2: „Рехабилитация, лечение и профилактика на професионални заболявания“.

На форума ще бъдат обсъдени и възможности за побратимяване с градовете Мирний и Якутск, намиращите в тъй наречената „долина на елмазите“ в Руска федерация. Целта на визитата на градоначалника е да бъдат представени най-добрите страни на Велинград, като лечебен център, за да може туристите на Република Саха да предпочитат  СПА столицата като лечебна дестинация. Руската компания„Славянски Артел“  се занимава с продажба на недвижими имоти, организиране на екскурзии в цял свят, както и такива с лечебна цел. Компанията е и издател на списание  „Резиденс Сибир - Недвижими имоти и почивка, без граници ".

 Визитата ще бъде в рамките на седмица, в края на феруари. Кметът на община Велинград Иван Лебанов обяви,че всички разходи, включително и самолетният билет се поемат от руска страна.

Коментари

Стига с това гръмко ,,СПА СТОЛИЦА,, защото по нищо не личи .Много градове като Съединение, Мездра И други, където нямат туризъм и режим на вода имат РАБОТЕЩИ ФОНТАНИ, А НИЕ САМО ФУКНИ ,ЧЕ СМЕ СПА СТОЛИЦА .ЕДНО ПИКЛИВО ФОНТАНЧЕ, КОЕТО РАБОТИ 20 ПРЕЗ ЛЯТОТО-СМЕХ...

#1 в Петък, 14 февруари 2014 10:32

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени