Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с блестящо представяне на международно туристическо изложение

18 февруари 2018, Неделя | 21:42 | прессъобщение

Община Велинград с впечатляващо участие в международното туристическо изложение "Ваканция и СПА експо" 2018г.

За поредна година Община Велинград взе участие в международното туристическо изложение "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО" 2018г.,което се провежда за 35-ти път в София.
С гордост можем да заявим, че щандът на Община Велинград бе сред най-атрактивните и се радваше на голямо внимание от посетителите.
Форматът, в който се провежда туристическото изложение предоставя отлични възможности за професионални срещи и дискусии по актуални проблеми на туризма с представители на Министерство на туризма, общини, браншови организации, туроператори и агенции.
СПА столицата на Балканите бе представена на 14 февруари от 15:30ч. с програма на сцената в Централно фоайе в Интер Експо Център. В нея участие взеха чаровните момичета от Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев” и грациозните и атрактивни танцьори от КСТ „Импулс”, които впечатлиха публиката със своите изпълнения и чар.
За представянето на община Велинград като туристическа дестинация бяха подготвени рекламни материали на значими културно-исторически обекти, туристически обекти и хотели. Представен бе и луксозният каталог, показващ културата, традициите, забележителностите, хотелите и ресторантите на общината.
Кметът д-р Костадин Коев, зам.-кметът г-н Атанас Палигоров и представители на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите-Велинград и Западни Родопи посрещнаха Министъра на туризма Николина Ангелкова и представители на министерството, които посетиха щанда на общината. Подготвена бе и изненада – всеки от официалните гости изтегли ваучер с подарък – СПА уикенд за двама.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени