Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с грамота за най-успешна българска целогодишна дестинация

22 октомври 2014, Сряда | 14:44 | прессъобщение

Велинград с грамота "Най-успешна целогодишна туристическа дестинация в България"

От 15-ти до 18-ти октомври 2014г.  в курорта Пампорово се проведе XI Международно туристическо  изложениеПланините на България – гостоприемство в четири сезона“ . Гост на изложението бе министърът, отговарящ за туризма към Министерството на икономиката и енергетиката , г-н Бранимир Ботев.

На туристическия форум Община Велинград  бе отличена  с грамота за  „НАЙ- УСПЕШНА  ЦЕЛОГОДИШНА  ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ“. Отличието бе връчено от г-н Пантелей Мемцов– Председател Регионалната  туристическа асоциация „Родопи“.

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм и Министерството на  икономиката и енергетиката организираха и кръгла маса на тема: “Климатолечение и минерални води – предпоставка България да се превърне вцентър на здравето в Европа” и  „Чепеларе – зеленото сърце на България“. Участие взеха Мария Иванова – Директор дирекция „Туристическа политика,  Анелия Генова - Директор дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма”, Сийка Кацарова – Заместник председател, Д-р Таня Ангелова – Председател на Асоциация по физикална рехабилитация и медицина и експерт към БУБСПА, Соня Спасова – Главен Секретар БУБСПА и др.

Участие в дискусиите „За нова политика в подкрепа на Българския туризъм“  и „Актуално състояние на националния туристически маркетинг“ взеха г-н Благой Рагин- Председател на УС на БХРА и г-н Байко Байков – Председател на УС  на АБТТА.

Туристически информационен център –Велинград представи града на изложението с изготвянето на щанд с рекламни материали и информация за града, а д-р Беличинова, управител на СПА центъра на х-л „Двореца“ направи презентация на Велинград като СПА дестинация.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени