Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с впечатляващо участие на Международно туристическо изложение

15 февруари 2019, Петък | 18:37 | прессъобщение

За поредна година Велинград с впечатляващо участие на Ваканция СПА&ЕКСПО 2019

За 36-ти път бе открито Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ СПА&ЕКСПО 2019.  За поредна година Община Велинград се представи със самостоятелен дизайнерски щанд, на който бяха поканени всички представители на хотелиерския бизнес в града.

Община Велинград бе подготвила атрактивна програма  с  участието на прекрасните момичета от Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев‘ и грациозните танцьори от КСТ „Импулс“.

Те обраха овациите на гостите и приповдигнаха настроението на всички. Учениците от ПГИТ „Алеко Константинов“ и тази година участват на изложението, като част от екипа.

Голям бе интересът към представянето и щанда на СПА столицата. Той бе посетен лично Министъра на туризма Николина Ангелкова.

За следващите два дни от изложението, община Велинград е подготвила атрактивна томбола с ваучери, предоставени от бизнеса във Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени