Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград със Златен приз

18 февруари 2019, Понеделник | 19:33 | прессъобщение

Велинград със Златен приз за „Най-добра СПА дестинация за 2018“

На продължаващото туристическо изложение ВАКАНЦИЯ СПА и ЕКСПО община Велинград бе удостоена със Златен приз за „Най-добра СПА дестинация на 2018“. Наградата се присъжда от списание „Туризъм и отдих“.

“Искам да изкажа своята благодарност за признанието, което СПА столицата на Балканите получава за пореден път. Когато, обаче те оценяват колеги, наградата тежи още повече.“- каза г -жа Цвета Спасова, началник отдел „Икономическа политика“.

Тя изрази задоволството на ръководството на община Велинград за добрата комуникация и ползотворната съвместна работа със Сдружението на хотелиерите.
Плод на съвместните усилия са множеството награди, с които Велинград е признат, като топ СПА дестинацията на България и на Балканите.
Награда за „Най-добър СПА хотел за 2018“ на сп. „Туризъм и отдих“ получи и „Арте СПА и Парк хотел“. Наградата получи г-жа Анна Божкова – комплексен управител. Тя благодари за престижното отличие и си пожела да не се променя екипа и хората, с които работи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени