Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Признание за Велинград

23 юни 2010, Сряда | 18:17 | прессъобщение

Велинград - една от най-добрите туристически дестинации

СертификатВелинград е в челната десятка на отличените най-добрите туристически дестинациив националния конкурс „ЕДЕН-2010” – „Водата – Извор на живот и благоденствие”, проведен на 22 юни т.г. в гр. Правец, съобщи PR-а на Община Велинград Росица Пашова. Главна цел на конкурса е популяризирането на нововъзникващи туристически дестинации, свързани с водни ресурси и създаващи условия за предоставяне на качествена и нетрадиционна туристическа услуга.

Целта е с подбора и популяризирането на отличната българска туристическа дестинация в рамките на ЕDEN 4 - „Водата - извор на живот и благоденствие” да  допринесе за засилването на устойчивото развитие на туризма в България. Всеки кандидат от региони, общини, НПО, които се включиха в надпреварата, набелязва  специфични критерии за участие, след което се осъществява първата селекция. Избраният победител на национално ниво се класира за участие в европейски конкурс, който ще се проведе в Брюксел, като церемонията по награждаването е насрочена за наесен.  

Тази година в националния конкурс, организиран от Агенцията по туризъм, се включиха общо 18. Проектът  „Водите на Велинград” попаднав топ 10 на най-добрите дестинации, за което бе удостоен със специален сертификат за участие.  Първото място в конкурса” ЕДЕН – 2010” пък грабна проектът  „Седем състояния на водата: дух, здраве, вяра, история, красота, традиция и дух” на  Област Силистра.

Гости на събитието бяха заместник министърът на икономиката, енергетиката и туризма г-н Иво Маринов, г-жа Анелия Крушкова в качеството на ръководител на проекта и др.

Коментари

Никога в този град не се е правило толкова много за нас жителите благодарение на кмета Лебанов. Той е почтен човек и не го обвинявайте за неща които не са присъщи за него. Можем само да се учим от този велик българин, защото преди да стане кмет той прослави не само Велинград, а и България. Не му пречете ако не можете да му помогнете - и вие госпожо Ключкова седнете си на задника и не се занимаваите с глупости и какво е това - да поработим за Велинград! Движение ли е, компания ли е, освен вие двете с фотографката ти има ли други членове или сте само вие... да поработим за себе си - май това е по-вярното за вас???????? и защо жоспожо ключкова не позаработихте преди 3 години??? сега когато Лебанов е на всички фронтове и наистина се заработи в този град и вие се позаработихте, но с мръсни и гадни нападки. Не ви прави чест на тази преклонна възраст да се занимавате с неща, които не са истини. Вие сте толкова прозрачна и елементарна, че всеки в този град ще ви се изсмее в очите, защото сте подлога на чужди интереси, използват ви, не го ли разбрахте най-после. И като поработихте за Велинград какво свършихте освен да критикувате?????????????????

#2 IZOLDA в Неделя, 27 юни 2010 23:10

Всичко е супер

#1 IZOLDA в Неделя, 27 юни 2010 22:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени