Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с щанд на „Ваканция и СПА ЕКСПО 2012“

21 февруари 2012, Вторник | 10:03 | прессъобщение

Велинград откри своя щанд на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА ЕКСПО 2012“

Откриване на изложениетоНа 16.02.2010 год. от 10.00 часа в  Интер Експо център-София министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков и неговият заместник Иво Маринов присъстваха на откриването на  29-тата Международна туристическа борса. Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО под егидата на Министерството в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София, НДК.

Откриване на щанда на Велинград с СК ИмпулсЗа пета поредна година СПА столицата на Балканите – Велинград също откри свой щанд на международния форум. Церемонията по откриването  започна в 11.00 часа с изпълнение на Клуб по спортни танци «Импулс». Веднага след това от името на кмета Иван Лебанов зам.-кметът с ресор «Туризъм» г-жа Атанаска Хрисчева официално откри щанда на Велинград.

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО”е значим туристически форум в България и нашето участие тук е с цел да представим максимално добре преимуществата на Велинград и огромния труд, положен от Съюза на хотелиерите и ресторантьорите и Община Велинград за утвърждаването на града като желана туристическа дестинация“

сподели в изказването си г-жа Хрисчева. Заедно с нея от името на община Велинград на церемонията присъства г-н Исмет Бабучи – зам.-кмет на общината.

Щанд на ВелинградОткриването на велинградския щанд бе уважено от председателя на БХРА г-н Благой Рагин, както и много почитатели на родопския курорт. Церемонията по откриването продължи с участието на двойките от Клуб по спортни танци «Импулс», след което гостите на щанда успяха да се насладят и на традиционната местна кухня, като специалитетите бяха приготвени от Хотел-ресторант «Том и Нези – Класик».

Посещаемостта на щанда през тази година бе много висока, тъй като с гордост може да се отбележи, че Велинград става все по-популяра и предпочитана дестинация за посещение.

В11.30 часа в една от конферентните зали на Интер Експо център-Софиясе проведе пресконференция относно предстоящото провеждане на  Балканската СПА Конференция 2012 /Тhe Balkan Spa Summit 2012/,която тази година ще се проведе в Турция през октомври.Община Велинград бе поканена да присъства на събитието като ностител на призовете „СПА столица“ на България и на Балканите и като развиваща се СПА дестинация. От името на кмета г-н Иван Лебанов присъства неговият заместник г-н Исмет Бабучи.

 Националната Асоциация по Спа и Уелнес Туризъм на България бе домакин на събрание на Конференцията през 2011г. в курорта Албена.

Конференцията е най-значимото събитие в Спа и Уелнес индустрията и медицинския туризъм на Балканския полуостров. Форумът се организира със съвместните усилия на Спа асоциациитена България, Турция и Гърциякато е повод за среща между професионалистите от бранша на Балканския полуостров. Основната цел е да се повиши бъдещото сътрудничество в тази област между балканските държави.

Коментари

А виж какви се ледове по тази синя зона - огромни! Като спреш в тая синя зона, ако успееш, после не можеш да тръгнеш. НИКОГА няма да платя и едно левченце!!!

#12 в Петък, 24 февруари 2012 20:33

И ни прибират парите с някаква измислена синя зона отгоре на всичкото. БОКЛУЦИ!!!

#11 в Петък, 24 февруари 2012 20:29

Към Lana : Похвално е, че сте харесали щанда на Велинград, че са се представили добре на изложението. Но това не е лицето на СПА столицата на Балканите. Реалността е друга, поразровете се в минали новини, вижте и прочетете по какви улици минаваме ние, как си трошим колите и краката, как няма улично осветление и не знаеш къде се намираш, как питейната вода си спира, когато иска. И вместо да си използваме минералната вода частично за отопление през зимата, тя се краде от СПА хотелчетата със знанието на днешната управа.

#10 в Петък, 24 февруари 2012 07:24

Присъствах на изложението, щанда на Велинград бе един от най красивите. А до всички поплювковци по-горе, Велинград е един от най прекрасните бьлгарски градове и с гордост носи приза СПА столица на България и на Балканите. С най големи благодарности на г-н Бабучи и г-жа Хрисчева, които представиха достойно чудния Велинград. И между другото, нямам нищо общо с Велинград, аз съм софиянка.

#9 Lana в Четвъртък, 23 февруари 2012 22:15

Никой да не плаща за синя зона и масов отпор на тия от контрола по паркирането!!!

#8 в Четвъртък, 23 февруари 2012 20:05

докато се разхождат цигански каруици по пътищатажалко за хубавият град.Ние не еним това което бог ни е дал

#7 Йорданка1946 в Четвъртък, 23 февруари 2012 15:27

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,нема спор че наще мацки беха от най-яките.Само по това ке ги бием другите.Лебана че го немаше не ее фатално но мацетата от центъра ако ги немаше щеше да биде направо катастрофа.Като ги видех как привличеха клиенти направо се изкефих.Браво мацки!Само така!

#6 в Вторник, 21 февруари 2012 22:20

СПА ТОАЛЕТНАТА на Балканите сме Велинград !!! Кое му е СПА извън хотелите ??? Пълна пародия ! Дали имаме нормални улици, дали някой ги чисти, дали можеш да се движиш в тъмницата вечер. Има ли нещо, което да заинтригува гостуващите туристи освен хотела, в който са отседнали? Недостъпен като пътища (особено след ремонта на дефилето, което е тотално разбито вече). Ами дори нямаме автогара !!! Велинград е само населена високопланинска местност ! Изключително беден и изостанал район.

#5 Истината в Вторник, 21 февруари 2012 20:08

Разбрах,че на въпросното изложение организацията от страна на нашата община е била много слаба, както винаги. Озвучаването е било много лошо. Нямало е достатъчно диплянки за града.Тези некадърници от общината както винаги за нищо не стават.

#4 христо в Вторник, 21 февруари 2012 16:14

Разбрах,че на въпросното изложение организацията от страна на нашата община е била много слаба, както винаги. Озвучаването е било много лошо. Нямало е достатъчно диплянки за града.Тези некадърници от общината както винаги за нищо не стават.

#3 христо в Вторник, 21 февруари 2012 16:14

Смешна работа! Какво рекламират така наречената СПА столица? От това единствено печелят хотелите, които НЕ ПЛАЩАТ такса. пууу и общината проста сме!

#2 в Вторник, 21 февруари 2012 14:32

А много е интересно къде ли е бил кмета по това време??? :? Ако не се лъжа е кмет на Спа столицата на Балканите и би било редно именно той да присъства там а не някакви зам.кметчета и кметички....

#1 в Вторник, 21 февруари 2012 11:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени