Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград откри щанд на СПА ЕКСПО 2010

26 февруари 2010, Петък | 10:09 | туризъм

За поредна година Велинград откри свой щанд на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА ЕКСПО 2010“

Щанд на Велинград   На 25 февруари 2010 год. от 10.00 часа в Националния дворец на културата-София заместник министърът на «Икономиката, енергетиката и туризмa» Иво Маринов откри 27-тата Международна туристическа борса, съобщи Росица Пашова, PR на Община Велинград. Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО под егидата на Министерството в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София, НДК. Участие на туристическия форум взеха страни като Австрия, Италия, Русия, Гърция, Турция, Тунис, ЮАР, Малта, Македония и др. На откриването в Централното фоайе на НДК участие взе и велинградският Духов оркестър и мажоретен състав «Димитър Мечев».

Откриване на щанда на Велинград   За поредна година СПА столицата на Балканите – Велинград също откри свой щанд на международния форум. Церемонията по откриването започна в 11.30 часа с програмата на Духовия оркестър и мажоретен състав при читалище «Отец Паисий». Веднага след това кметът Иван Лебанов официално откри щанда на Велинград. Той изрази увереността си, че с участието на такъв престижен форум родопският курорт, подпомага за популяризирането на града като туристическа дестинация. «Искрено се надявам да харесате природата и хотелите на Велинград! Надявам се това, което ще видите тук да ви мотивира да направите правилния избор – ваканция във Велинград!» – подкани гостите на щанда кметът Лебанов. Своите приветствени думи за Велинград като дестинация с висока конкурентноспособност в широка гама от туристически услуги изказа и Председателят на БХРА Благой Рагин. Гости на велинградския щанд бяха още народният представител Ангел Даскалов и заместник опбластният управител Ваня Минкова, както и много почитатели на родопския курорт.

    Церемонията по откриването на велинградския щанд продължи с участието на двойките от Клуб по спортни танци «Импулс», след което на вниманието на посетителите бе предоставен презентационен филм за Велинград. Гостите успяха да се наслядат и на традиционната местна кухня. Специалитетите бяха приготвени от възпитаниците на ПГИТ «Алеко Константинов».

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени