Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград засиява в коледна премяна

25 ноември 2018, Неделя | 08:40 | прессъобщение

Велинград засиява в коледна премяна

За поредна година Община Велинград създава празнично настроение за всички граждани и гости на града с монтирането на коледно-новогодишната украса.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници греят коледните светлини на алеята от пл. „Николай Гяуров“ до сградата на Община Велинград, пешеходната зона и  входно-изходните артерии на града и площад „Македония“ в кв. Чепино. До края на месец ноември  празнично озарен ще бъде площадът в кв. Каменица.

На 4 декември на площад „Николай Гяуров“ ще засияе и приказното Коледно дръвче.

Ръководството на общинска администрация кани всички граждани и гости заедно да посрещнат Дядо Коледа и да отброят последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени