Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградчани в помощ за Хитрино

23 декември 2016, Петък | 11:05 | прессъобщение

Всички сувенири от коледния благотворителен пазар за Хитрино бяха изкупени

По инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, на централния площад в една от дървените къщички се проведе Коледен благотворителен пазар в помощ на нуждаещите се от с. Хитирино. Деца и възрастни изработиха коледни сувенири, украса, сурвачки, картини, картички, коледни меденки и много други красиви неща, които бързо бяха изкупени.

В инициативата се включиха Общински детски комплекс, основните училища „Георги Бенковски” и „Неофит Рилски”, детските градини „Слънчице”, „Детски рай” и „Пролет”, ПГД” Иван Вазов”, Дневните центрове за деца и младежи с увреждания и за възрастни хора с увреждания, Центърът за обществена подкрепа, Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания и др.

Кметът  Коев изразява своята благодарност към всички, участвали в това начинание. Кутията със събраните средства от различни инициативи във Велинград ще бъде отворена от комисия, а сумата ще бъде преведена по сметката за Хитрино. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени