Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградчанин остава без крак при пътен инцидент

30 септември 2013, Понеделник | 20:29 | криминална

При сблъсък с лека кола велинградчанин остава без крак

болницата

В неделя сутринта е станал неприятен инцидент на няколко километра от Велинград. 53 годишният Ангел Ф. от Пазарджик ,при изпреварване блъснал с автомобила си „Ауди“  каруцата на 62 годишния велинградчанин Никола Г. От удара кракът на каруцаря бил премазан и за да спасят живота му хирурзите от болницата го отрязали. Водачът на леката кола, който не е пострадал при сблъсъка,  е с отрицателен тест за алкохол.

Коментари

Каруци се движат по централни улици, кръстовища, по центъра, коне се разхождат по паркове та няма да се движат извън града. Въпроса е, че КАТ и общината не си вършат работата, ще глоби нас, че сме без колан в града. Голеееемо нарушение, а МАНГАЛА Е НЕЖНА ДУША.

#2 в Сряда, 02 октомври 2013 09:39

Какво правят тези каруци по пътищата извън града? Нали е забранено движението им! КАТ пак спи, ако ги спират няма да има инциденти. И трябва ако тръгне каруца по дефилето например, директно на разпалки да се реже, ей така за да се стреснат малко тия манговци!

#1 в Понеделник, 30 септември 2013 21:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени