Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградската болница плаща 15 хил.лв. глоба

02 март 2013, Събота | 10:36 | криминална

Заради нарушение на Закона за обществените поръчки глобиха болницата

Държавната финансова инспекция е наложила санкция от 15 хиляди лева на общинската болница във Велинград, тъй като лечебното заведение не е спазило Закона за обществените поръчки. През 2011 г. за нуждите на болничната аптека болницата е закупила лекарствени продукти на стойност 379 404 лв. Закупуването им е било осъществено чрез девет доставчика без да е била проведена открита процедура по реда на Закона за обществените поръчки при наличие на всички законови предпоставки за това.

Ръководството на болницата обжалва наказателното постановление, но Велинградският съд отхвърли жалбата и потвърди санкцията. Преди дни глобата бе потвърдена и от Пазарджишкия административен съд, чието решение се счита за окончателно и не подлежи на обжалване.

Коментари

СУПЕР :y :y :y :y :y :y :y :y

#1 в Събота, 02 март 2013 14:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени