Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ВГ "Караоке" с прекрасен концерт

14 юли 2015, Вторник | 18:52 | празник

Веселба, песни и великолепни танцови изпълнения от „Караоке“ и приятели

Вокална група "Караоке"  към НЧ “Отец Пайсии“ впечатли  публиката на Велинградски празници на културата 2015 с един великолепен концерт. Младите таланти, с ръководител Юлияна Ковачева, представиха неостаряващи песни на  Тони Димитрова и редица български певци, чиито изпълнения остават в историята на българската музика.

Интерпретацията на младите певци на „Караоке“ развесели публиката на площад „Николай Гяуров“ . Свои прекрасни изпълнения представиха и танцьорите от Клуб по спортни танци „Импулс“. Зам.кметът на Община Велинград Даниела Салкина поздрави участниците в концерта, като им пожела да бъдат живи и здрави, все така жизнерадостни и да продължават да ни карат да се гордеем с тях.

Община Велинград благодари за участието на ВГ“Караоке“ и на всички гости.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени