Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Входирани са вторите документи за саниране

20 март 2015, Петък | 10:03 | прессъобщение

Община Велинград входира вторите документи за саниране по Национална програма „Енергийна ефективност“

На финална фаза е второто заявление за саниране на  жилищен блок по Национална програма за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради във гр.Велинград. На 18.03.2015 г. Община Велинград внесе в „Българска банка за развитие” София  искането на Сдружение ”Винчо Горанов“ №2, вх.2,вх „А“- блок- секция 1; вх. „А“ и „Б“- блок-секция 2; ул. „Патриарх Евтимий“ 3,вх. „А“- блок- секция 3“ за финансова помощ и се очаква подписването на договор. Преди това искането беше одобрено и от Областна администрация Пазарджик.

Общинска администрация Велинград и кметът на Община Велинград изказват благодарност на гражданите от Сдружение ”Винчо Горанов“ №2, вх.2,вх „А“- блок- секция 1; вх. „А“ и „Б“- блок-секция 2; ул. „Патриарх Евтимий“ 3,вх. „А“- блок- секция 3“  за бързото реагиране и активното съдействие за подготовка на необходимите документи.

Още едно сдружение, съвместно със служители на Община Велинград са подготвили документация и напредват в процедурата.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени