Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Видеонаблюдение и охрана за център за настаняване от семеен тип

15 март 2016, Вторник | 19:31 | прессъобщение

Видеонаблюдение и охрана за център за настаняване от семеен тип- Велинград

При извършени проверки и всекидневни посещения на центъра за настаняване от семеен тип са установени някои нарушения. Не е осигурен пропусквателен режим, с което се нарушава методиката на управление на ЦНСТ, липсва план за работа с децата, няма представени изготвени вътрешни правила за работа пред кмета на Община Велинград.

Във връзка с възникналите нарушения и написаните предписания Община Велинград предприема незабавни оздравителни мерки за създадената ситуация. Днес започна монтирането на видеонаблюдение, поставят се домофони с цел осигуряване на пропусквателен режим и е назначена охрана към центъра. Общинска администрация Велинград се е погрижи да осигури човек, който да монтира два прожектора за по-голяма осветеност на центъра.

Сформираната комисия за строително монтажните дейности е заседавала вчера заедно с представители на фирмата изпълнител по проекта. Комисията се е произнесла със становище за последващи действия, в които фирмата изпълнител ще бъде уведомена да предприеме отстраняването на некачествено изпълнени строителни дейности.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени