Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ремонт на ВиК мрежата в Биркова, Враненци и Горна Дъбева

04 декември 2012, Вторник | 20:55 | прессъобщение

Започва изпълнението на проект „Строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК съоражения в селата Биркова, Враненци и Горна Дъбева“

Иван Лебанов

На 30.11.2012 год. от 11.00 часа в с. Биркова бе направена първата копка по проект „Строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК съоражения в селата Биркова, Враненци и Горна Дъбева“. Стойността на на проекта е 2 884 000 лв. без ДДС. Предвидено е проектът да бъде изпълнен за срок от 2 месеца. Кметът на община Велинград Иван Лебанов подчерта, че усилията му са насочени към подобряване на качеството на живот не само на жителите на Велинград, но и на територията на цялата община. Той допълни:
„Въпреки дългото обжалване на обществената поръчка вече сме на прага на изпълнението на проекта. Избраната фирмата-изпълнител „Газстроймонтаж“ ЕООД е една от най-сериозните в бранша. Сигурен съм, че те ще се справят с изпълнението на проекта.“
След това г-н Лебанов заедно с представители на фирмата-изпълнител „Газстроймонтаж“ ЕООД и на фирмата по строителния надзор „Трансконсулт“ ООД направиха символичната първа копка на обекта.

Предвижда се проектът да се извърши на 3 етапа: 

            1. Етап -  Реконструкция на съществуващ  довеждащ водопровод от водохващане в село Чолакова до село Биркова; изграждане на нов водопровод от пречиствателна станция с.Биркова до водоем с.Враненци; изграждане на нов водопровод от водоем с.Враненци до водоем с.Горна Дъбева; изграждане на резервоар с вместимост 80 куб.м. 
            2. Етап -  Реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с.Враненци и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с.Враненци; изграждане на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с.Горна Дъбева; реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Горна Дъбева. 
            3. Етап -  Реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с.Биркова и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с.Биркова. 

Коментари

:/

#3 в Петък, 07 декември 2012 17:45

saglasen sam kradat iqko i za tova sme v polojenie budna koma

#2 koko в Сряда, 05 декември 2012 19:21

като ви знам какви мошеници сте горко и на тази държава и нашата община.крадете това ще ви остане.

#1 в Сряда, 05 декември 2012 12:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени