Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Тържество - викторина

21 април 2011, Четвъртък | 18:42 | образование

Викторина на ученици от ОУ "Христо Ботев"

Ученици от ОУ Христо БотевДва силни, знаещи отбора от ОУ "Христо Ботев" демонстрираха знанията си за Априлското въстание в проведената викторина на 2-ти април в Исторически музей Велинград. Журито с председател Надежда Ангелова от ИМ и членове Нина Томова и Стойчо Маров бе изключително изненадано от изчерпателните отговори на децата, като всеки бе оценен с 6-ца!

Участници във ВикторинатаОтбор "Въстаници" с капитан Златин Мотишев и членове Екатерина Кацарова, Цветелина Марова, София Читакова, Любен Клинчев, Костадин Тодоров и отбор "Радецки" с капитан Виктория Симеонова и членове Александра Баракова, Хамед Харира, Боян Георгиев, Иван Гълъбов, Анна-мария Димова получиха по равен брой точки - 108. Всички участници получиха и грамота-благодарност за участие и книга от Иван Вазов. Грамота за участие получиха и учениците, които преди викторината изнесоха рецитал за Априлското въстание. Двата състезаващи се отбора пък получиха от Исторически музей по една диплянка за Вела Пеева и по една книга на В. Содев - "Каменица през вековете"

 

Get Adobe Flash player

Коментари

:y :y :y

#4 в Вторник, 03 май 2011 20:50

:) :y :y :y

#3 geries в Сряда, 27 април 2011 10:57

BRAWO ,za tova 4e samo VIE v tozi grad otbelqzahte 135 godi6ninata ot Aprilskoto vastanie!!!!BRAWO!BRAWO! :y :y :y :y :y :)

#2 dies в Понеделник, 25 април 2011 20:32

:y :y :y :y РАДЕЦКИ :y :y :y

#1 в Неделя, 24 април 2011 07:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени