Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Випуск 2013 ПГГС "Христо Ботев" получиха дипломите си

26 юни 2013, Сряда | 15:41 | образование

Зрелостниците от ПГГС "Христо Ботев" получиха дипломите си

Зрелостниците от ПГГС

На 26.06.2013г. в читалище "Отец Паисий 1893" тържествено бяха връчени дипломите и свидетелствата за професионална квалификация на випуск 2013г. от Професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев". С вълнение и радост зрелостниците, техните родители и преподавателите на гимназията очакваха този ден, защото той е плод на четиригодишен труд и усилия.

С поздравително слово към випуск 2013 се обърна инж.Стефан Шулев - Директор на гимназията, за да им пожелае здраве, дръзновение, силен дух и успехи в избраната професия.

И през тази година знаковите успехи на ПГГС "Христо Ботев" я правеха не само гордост за града и областта, но и средище на разум и сила, горски оазис на лесовъдския професионализъм. Затова бяха отличени с грамоти и награди всички зрелостници, допринесли със своите успехи за запазване на достойното място, което гимназията заема сред училищата, водещи в областта на горското стопанство. Наградени бяха: отличниците на гимназията, членовете на отбора по Горски многобой, взели участие в състезанията в гр.Батак и в гр.Сурдулица, Република Сърбия през месец май тази година, както и ученици, имащи принос за издигане престижа на гимназията чрез активното си участие в проекти и извънкласни мероприятия.

Към всички дипломирани ученици поздравително слово поднесе г-н Георги Янчев - зам.-кмет на Община Велинград, който изрази своята увереност, че възпитаниците на гимназията ще защитят достойно авторитета на училището, в каквато и област да заработят.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха децата от вокална група "Караоке" с ръководител Юлияна Ковачева, както и малките танцьори от ОДЗ "Фантазия" Дарина Гугалова и Борислав Мацанов.

Випуск 2013 ПГГС

Сред много радост, усмивки и цветя випускниците получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация. От името на випуск 2013 зрелостникът  Борис Георгиев от 12а клас благодари на класните ръководители г-жа Снежанка Гончева и г-н Христо Белухов, както и на всички преподаватели от гимназията за грижите и всеотдайността, за приятелството, за Вярата, Надеждата и Любовта.

Тържеството завърши под звуците на химна на ПГГС "Христо Ботев" - "Хубава си, моя горо"

Коментари

Super

#1 Musa Kalachev в Сряда, 30 март 2016 11:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени