Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Випуск 2017 ПГИТ "Алеко Константинов"

17 май 2017, Сряда | 17:42 | прессъобщение

ПГИТ „Алеко Константинов” тържествено изпрати своите зрелостници от Випуск 2017г.

На 16-ти май в двора на училището, ПГИТ „Алеко Константинов” тържествено изпрати своите зрелостници от Випуск 2017г

Абитуриентите бяха поздравени от  Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев” и с музикално изпълнение на прекрасната и талантлива Мариам Маврова.

По традиция старите знаменни групи предадоха знамето на училището на новите.

Официален гост на събитието бе Мариана Зинкова, директор на дирекция „Хуманитарни и социални дейности” към Община Велинград, която прочете поздравителен адрес от името на кмета д-р Костадин Коев, с пожелания към зрелостниците да бъдат себе си пред предизвикателствата на живота, да превърнат  трудностите в победи, а мечтите в реалност и да не забравят , че успехът се крие в самите тях.!

С много вълнение  директорът на училището Любка Байлова, отправи своя поздрав към абитуриентите. Благодарствени думи от името на зрелостниците изказа една от дванадесетокласничките.  

Зрелостниците получиха Грамоти  за активно участие в извънкласни и извънучилищни дейности, след което с вълнение и просълзени очи, се простиха с училищното знаме и класния си ръководител.

Програмата завърши с традиционно българско хоро.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени