Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Vivacom остави и Велинград без интернет

06 февруари 2012, Понеделник | 23:52 | общество

Клиентите на Виваком без интернет и стационарни телефони

След възникването на технически проблем в системата на Vivacom, без достъп до интернет и без възможност за избиране на стационарнни телефонни номера останаха и абонатите на компанията във Велинград.

На обяд от компанията обещаха, че ще възстановят услугите в рамките на няколко часа, но явно аварията е по-сериозна и все още проблемът не е отстранен. От пресцентъра на телекомуникационната компания отричат причината да е прекъснат оптичен кабел, но не уточняват причината за срива.

Официалното съобщение от компанията гласи:

 

(06.02.12) VIVACOM регистрира технически проблем в мрежата си. Компанията работи по отстраняването му.

София, 6 февруари 2012 г. - Днес в 11.30 ч. VIVACOM регистрира технически проблем в мрежата си. Затрудненията в нормалното функциониране на системата засегнаха клиенти на VIVACOM, ползващи основно услуги за пренос на данни.

Скоро се очаква пълно нормализиране на работата на мрежата.

Извиняваме се за причинените неудобства и благодарим за разбирането!

Коментари

в цял свят се случват тех .проблеми ,въпроса е да не са чести

#1 в Вторник, 07 февруари 2012 09:39

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени