Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Визита на кмета Лебанов в Беларус

18 юни 2014, Сряда | 10:48 | прессъобщение

Поезия, музика и „Звънче“ в Беларус

Кметът на Община Велинград Иван Лебанов посети град Малодечно в  Република Беларус. Визитата му бе по повод покана от руска страна за участие в Национален конкурс „Поезия и песни“. Заедно с градоначалника пътуваха и зам. кметът Георги Янчев и изпълнителката от ДЮВИШ „Звънче“ Христина Влахова. Кметът на Община Велинград благодари на руската страна за посрещането и за прекрасния празник, на който са присъствали. Осен това сподели, че сцената, на която се е провело мероприятието, е била изключително модерна и иновативна. Припомняме, че  Велинград и Молодечно са побратимени градове със сериозни връзки в сферата на културата към този момент.

Христина Влахова взе участие в празника два пъти, като очарова публиката на беларуското градче. Христина Влахова е поканена на фестивал в Полша след участието й в Беларус. Фестивалът е през септември. В Молодечно младата изпълнителка се е представила с 5 песни, две от които руски.  

По време на своя престой на летище във Виена  кметът на Община Велинград  се срещна с лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, с когото коментира различните проблеми на Велинград. Лебанов сподели, че експремиерът се е интересувал от голяма част от въпросите, касаещи Велинград.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени