Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Вода в Каменица? Мисията възможна!

07 септември 2009, Понеделник | 17:15

Общината взима мерки за решаване на проблема с липсата на вода

Община Велинград  Във връзка с със зачестилите жалби, свързани с честата липса на вода в кв. Каменица, община Велинград ще предприеме необходими действия за преодоляването на проблема. Кметът на общината Иван Лебанов е провел разговори с ексминистъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов и във връзка с това са осигурени средства за финансиране на възтановяването на довеждащ водопровод „Острец”, разрушен от наводнението през 2005г., както и за саниране, реконструкция, модернизация на санитаро-охранителна зона „А” на водоем кв. Каменица.

Коментари

Тя водата спира няколко пъти след тези обещания. Ясно е, че не могат да се направят ремонтите веднага, но хората се ядосват и дразнят!!

#8 Pak в Вторник, 15 септември 2009 16:56

Дано наистина това се случи защото вече не се издържа,писах на "Господари на ефира",обадих се и в "Здравей България",ако това обещание не се изпълни в близкото бъдеще,ще продължа да се жалвам навсякъде,докато някой не засрами нашите управници,защото явно те срам нямат!

#7 bebesilvia в Вторник, 08 септември 2009 23:15

Много интересно... от 2005 година никой ли не е забелязал, че този водопровод е разрушен от наводненията и има нужда от възтановяване..? Нямам думи за тоталното безхаберие и некадърност на т.нар. управници!

#6 Спасимира в Вторник, 08 септември 2009 20:31

Не вярвам,че това ще стане.И в момента няма вода,вече не се издържа,при най-малкия дъжд и веднага я спират.И това е СПА столицата на Балканите???

#5 Nina в Вторник, 08 септември 2009 18:23

Остава да оправят и тока, щото и той спира когато си иска...

#4 Pesho в Вторник, 08 септември 2009 17:47

Ами браво, да се нядавяме, че ще станат скоро тези възстановителни дейности!

#3 Bravo в Вторник, 08 септември 2009 17:00

Еййй! Не мога да повярвам. Ще повярвам само, когато спрат да спират водата. Дано да се оправи проблема с водата във Велинград, че е срам и позор!

#2 kalispera в Понеделник, 07 септември 2009 23:12

Ех.... дано оправят нещата, че не се трае иначе с тая вода-----

#1 Rdlk в Понеделник, 07 септември 2009 21:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени