Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Водата е живот“

23 март 2014, Неделя | 22:34 | прессъобщение

Концерт на СОУ „Васил Левски“

Иван Дяков В слънчевия 22-ри март, Деня на водата, СОУ „Васил Левски“ зарадва граждани и гости на Велинград с един прекрасен концерт. Страхотно начало на концерта сложиха изпълненията на Мажоретния състав към  Духовия оркестър „Димитър Мечев“, а след тях последваха изпълненията на училищния хор с ръководител Виолета Крантева, които покориха сърцата на публиката.

Тео Шишманов

Изненада за присъстващите бяха специалните гости и приятели на СОУ „Васил Левски“- Иван Дяков и Тео Шишманов от „Тоника“, които запяха заедно с малките таланти и бяха възторжено аплодирани.

Празничният  концерт завърши с традиционните кръшни хора, като първото хоро поведе директорът на училището Емил Моллов.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени