Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Чиста Горна Марица“ с намерение за „Воден цикъл“ в пет общини

14 март 2014, Петък | 09:23 | прессъобщение

Ще има ли "Воден цикъл" във Велинград?

Кметът на община Велинград Иван Лебанов участва в среща в град Брацигово по инициатива на Общинското сдружение „Чиста горна Марица“. Сдружението e  с нестопанска цел, работи по осъществяване на дейности в обществена полза. Темата на разговори на форума са проектите „Воденцикъл“ на общините участници, които са на стойност над 100 милиона евро. Припомняме,  по проекта „Воден цикъл“, населено място има възможност да подмени или ремонтира цялата си водопроводна мрежа. На срещата участват  общините Велинград,Септември, Ракитово, Белово и Брацигово. Според градоначалника МОСВ заявява своята сериозна подкрепа към общините, като сдружение за общ приоритетен проект. Това е така, тъй като сред целите на  сдружението е и опазване на околната среда и поречието на река Марица. Кметът изрази надежда, че проектът на общините ще успее да се осъществи, като за тях ще бъдат подсигурени милиони левове за основна реконструкция на водопроводни мрежи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени