Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Избраха фирми за водопровода в Грашево

15 април 2011, Петък | 18:03 | прессъобщение

Класирани са изпълнителят и фирмата по надзора за водопровода в Грашево

С решение № 418 от 14 април т.г. на първо място с 90,39 точки за фирма, която ще осъществява строителния надзор по проекта ”Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в с.Грашево” бе класирано Обединение ”Евроконтрол-21”. С решение № 419 за фирма-изпълнител на строително-ремонтните работи класацията със 100 точки за Лот-1 води „ПОНС-Стройинженеринг” ЕАД. Същото дружество е спечелило и Лот-2 с 93,47 точки. Класирането е направено от комисията от външни експерти, която проведе конкурсите. За строително-ремонтните дейности се явиха 14 кандидати, но до надпреварата бяха допуснати само 4. Три фирми останаха и от 5-те участника за строителен надзор. В тридневен срок кметът на общината Иван Лебанов трябваше да изпрати решенията от класиранията до всички участници и до 10 дни се очаква обжалване.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени