Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Връчване на DSD дипломи в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“

19 октомври 2016, Сряда | 20:29 | образование

Връчване на DSD дипломи в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ от 11:30ч. в залата на училището  се връчиха за първи път DSD дипломи15 ученика получиха дипломи, връчени от г-н Кафнер, директор на Център за образование и обучение в чужбина, който е и председател на изпитващата комисия провеждаща изпита. Тази диплома доказва владеенето на немски език на ниво B1 и дава право и възможност на децата за работа не само в България, но и в чужбина. Училището е получило сертификат за издаване на DSD дипломи.

На събитието присъстваха председателят на Общински съвет инж. Бельо Мандраджиев, зам.-кметът на Община Велинград г-н Сергей Кичиков, директор дирекциия „ХСД“ г-жа Мариана Зинкова. Представител на Регионалния инспекторат гр. Пазарджик, старши експерт организация средно образование г-жа Пенка Нанева и родители на сертифицираните ученици. 

Поздравителни адреси  бяха поднесени от кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, г-н Кафнер, директора на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ г-жа Ани Василева и ученичка от училището.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени