Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Втори турнир по тенис

28 септември 2017, Четвъртък | 20:50 | прессъобщение

Проведе се втори турнир по тенис „Велинград и приятели” с международно участие

От 22 до 24 септември на конна база „Сивек” се проведе втори тенис турнир за аматьори „Велинград и приятели”, организиран от РСК „Хамлет Йовчев” със съдействието на Община Велинград.

Състезанието бе открито от Атанас Палигоров, зам.-кмет на Община Велинград, който бе и участник в турнира, почетния президент на българската федерация работнически спорт- Костадин Пързулов и председателя на РСК „Хамлет Йовчев” -Нелелчо Гарванов.

Участие в турнира взеха  38 състезатели от Велинград, София, Пловдив, Козлодуй, Русе и Пещера.  Тази година турнирът се превърна в международен, тъй като имаше състезатели от Република Македония.

В неделния ден бяха излъчени и наградени финалистите. Наградите бяха връчени от Атанас Палигоров, Костадин Пързулов и Неделчо Гарванов, както следва:

I място в отборния турнир- РСК „Хамлет Йовчев” II

I индивидуално мъже- Марин Пашев

I място отборно жени- АЕЦ Козлодуй

I място индивидуално жени- Галя Гаврилова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени