Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Възрастни хора благодарят на Лебанов

02 февруари 2011, Сряда | 12:14 | прессъобщение

Община Велинград в помощ на възрастните хора и хората с увреждания

Иван ЛебановКметът на Община Велинград Иван Лебанов получи благодарствен адрес от името на Дневен център за възрастни хора с увреждания - гр. Велинград. Директорът на Центъра  Елена Янева – Зисова изказва благодарност за съдействието, което община Велинград е оказала за осигуряването на навес, който бе поставен над входа на Дневния център. За достъпа на възрастните хора и гражданите в неравностойно положение по инициатива на кмета Иван Лебанов бе изграден парапет пред пощенската станция в кв. Каменица, така че ползващите услугите на ведомството да имат възможност да влязат в сградата.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени