Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Юбилеен педагогически съвет

21 октомври 2009, Сряда | 14:31

Юбилейна среща на учители от ОУ "Неофит Рилски" - Велинград

Юбилеен Педагогически Съвет ОУ Неофит Рилски   Много тържествено, вчера, 20 октомври от 17 ч. в бистро "Булевард" бе проведено следващото мероприятие от предпразничната програма на ОУ "Неофит Рилски" - Велинград. Трогателна беше срещата между бивши учители, възпитаници на училището и тези, които по настоящем здраво държат кормилото на учебното заведение. А то с годините променя своя облик - едно просторно училище с 20 класни стаи, пет компютърни кабинета и 460 ученика. В това училище са учели петкратният шампион по спортни танци Георги Михов, Георги Ганев - национален шампион по спортни танци за 2009 г., участници от ВГ "Звънче", ВГ "Чепинче" и др.

   12 учители от ОУ "Неофит Рилски" са носители на приза "носител на годината", а 2009 директорката г-жа Кандева бе номинирана за директор на годината. Учителите от училището са се представяли в национални педагогически четения в София, Тетевен, Шипково, а г-жа Цв. Гергова тази година бе специално поканена от президента Първанов на концерт по повод деня на българската култура.

   Тези и още много други факти можеха да се видят и чуят на двете презентации. На срещата единодушно бе избрано ново училищно настоятелство. В състава му влизат Ваня Палигорова, Веска Илкова, Т. Ищев, Маргарита Чечева и др.

   Директорката Дамянка Кандева връчи грамота и плакет на бивши учителки: Невенка Разсолкова, Ана Цанова, Славка Кандева, Елена Димитрова, Милка Школска, Мария Боянова, Люба Гаджанова, Лиляна Стоянова, Величка Триумджиева, Зоя Пехливанова, Трендафил Пехливанов, Георги Кратунчев и Зоя Лагадинска.

   Бившата ученичка на ОУ "Неофит Рилски" Петя Палигорова направи презентация на своята първа стихосбирка "Душата ми за тебе е". За всички това мило тържество бе връщане назад в спомените и обещание за нови, интересни срещи.

   Вижте снимки: Юбилейна среща и видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени