Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мъж е задържан заради незаконно придобити дърва

06 март 2014, Четвъртък | 15:57 | криминална

Мъж от Велинград е задържан за незаконно добити дърва

РУП Велинград

Снощи полицаи от РУП Велинград са извършили  проверка на фиат, управляван от И.П.на 40 год., от Велинград. Багажникът на колата бил пълен с широколистни дърва за огрев, които не били маркирани с контролна горска марка.  И.П. не е представил документи за произхода на дървата. Спрямо него се води полицейско производство.

Коментари

Браво на полицаите, но какво да кажем за мургавите собственици на коне, които изсякоха и изнесоха десетки дървета в района на параклиса "Св.Георги, а и не само там. От десетина години там не съм забелязал присъствие на лесничеи. Жалко за гората....

#1 Мочочо в Четвъртък, 06 март 2014 16:41

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени