Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Задържани са трима за незаконни дърва

21 януари 2014, Вторник | 06:12 | криминална

Задържани са трима за превозване на незаконни дърва

дърва

В РУП Велинград са задържани трима души, превозвали незаконно дървесина.

В петък  вечерта, автопатрул извършил проверка на  товарен УАЗ в района на град Костандово. Водачът Р.Б. на 52 години от Костандово и съгражданинът му А.Ч. на 40 години превозвали малко повече от един кубически метър дървен материал, без да са маркирали дървесината с контролна горска марка и без да притежават необходимите документи за нейния произход.

В неделя вечерта, в 20.30ч.  служители от Държавно горско стопанство „Алабак“ са засекли в местност край село Кръстава камион Ифа без регистрационни табели. 22-годишният М.Х. от Кръстава превозвал 2 куб.м трупи от бял бор. Камионът и дървата са били иззети, а срещу водача, коъто не притежавал редовно писмено позволително, е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

..е, и, до други ден...

#1 в Вторник, 21 януари 2014 09:41

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени